Cala Millor

De badplaats Cala Millor ligt aan de oostkust van Mallorca en beschikt over een zeer mooi zandstrand dat gewaardeerd is met de blauwe milieuvlag.

Cala Millor bestaat voor een groot deel uit appartementencomplexen en hotels. Deze bevinden zich met name langs de kust. Verder landinwaarts liggen enkele villawijken. Langs de kust loopt een promenade met winkels, terrasjes en restaurants. Aan de ene kant van de promenade ligt het lange zandstrand van Cala Millor, waar de plaats om bekend staat. Het is één van de mooiste stranden van het eiland en dat is beloond met een blauwe vlag. Het water is kristalhelder en het strand loopt geleidelijk af, waardoor het ook geschikt is voor kleine kinderen. Op het strand zijn enkele strandbars gevestigd en ook zijn er diverse watersportmogelijkheden. Kinderen zullen zich prima vermaken in het kleine speelpark Fantasy Park met trampolines, luchtkussens, een mini kartbaan en waterattracties.

Safari-Zoo

Net buiten Cala Millor ligt het dierenpark Safari-Zoo. U kunt met uw auto door dit park rijden en de dieren van dichtbij meemaken, maar ook kunt u voor een treinrit door het park kiezen. Rijdt u met uw eigen auto door het park, dan loopt u wel kans dat de apen u op uw auto komen vergezellen, waarbij deze beschadiging kan oplopen. Behalve apen, leven in het park ook olifanten, leeuwen, tijgers en giraffen.

Andere plaatsen

Meer plaatsen op Mallorca:

Foto’s van Cala Millor

Populaire accommodaties in Cala Millor

Marins Playa 8.4
7 aanbieders
vanaf €323
Iberostar Waves Cala Millor 9
8 aanbieders
vanaf €318
Ciudad Laurel 7.7
8 aanbieders
vanaf €412

Bekijk alle 33 accommodaties in Cala Millor

Ligging